Tengeri hajóvezetői jogosítvány 250 €-ért tudással!

 Hajóvezetői jogosítvány

 „B” kategóriás horvát tengeri hajóvezetői jogosítvány tudással 250 €-ért  A charterhajók vezetéséhez ez az engedély szükséges.   Oktatás: budapesti irodánkban magyar nyelven egyszeri alkalommal 10-19h (100 €/fő) és igény esetén további konzultációs lehetőség ingyen!  Következő tanfolyami időpontok budapesti irodánkban:
  • 2024. április 24. szerda - betelt
  • 2024. május 08. szerda - már csak 2 hely szabad
  • 2024. június 05. szerda - már csak 1 hely szabad
  • 2024. június 12. szerda - szabad helyek
  • 2024. július 10. szerda - már csak 3 hely szabad
  • 2024. július 17. szerda - szabad helyek
  • 2024. augusztus 05. kedd - szabad helyek
  • köztes időpontok a jelentkezések függvényében és igény szerint: csoportoknak (4-6 fő) választható dátumon
  • későbbi időpontok feltöltés alatt
  • vagy időponthoz nem kötött ajándékutalvány vásárolható.
JELENTKEZZEN elérhetőségeinken! Vizsga:  Zadarban 9-16h (150 €/fő) 
  • bármely szerdán vagy pénteken, amely nem horvát munkaszüneti nap.
Tengeri "B" kategóriás tanfolyami jelentkezés folyamatosan.  Mi nem csak az Adrián hajózunk. A világszerte megszerzett 30 éves tengeri tapasztalatunkból merítve történik a tartalmas felkészítés, a tengeri oktatás. A tengeri vitorlázás nem csak Horvátországról szól. Felfedezésre vár a Földközi-térség számos látványos és izgalmas területe. Télire egzotikus desztinációkat ajánlunk. Novembertől trópusi tengereken kalandozhatunk, ami tényleg a túravitorlázás csúcsát jelenti. Legkedveltebb úti céljaink: Karib-tenger, Kuba, Seychelles, Thaiföld, Tahiti ... Mire jó: a tengeri vizsga, más néven tengeri jogsi vagy hajós jogsi egy horvát hajóvezetői engedély, amellyel gyakorlatilag világszerte bérelhetőek charter vitorlások, katamaránok vagy motoros jachtok 24m/30 GT hajóméretig, az adott ország felségvizeire. Tartalmazza a VHF ismereteket és nem jár le (nincs orvosi vizsgálathoz kötve, nem kell hosszabbítgatni). Amiért velünk érdemes:
  • Nálunk hajósoktól tanulhatsz, akik világszerte megszerzett tapasztalataikat megosztják a tanfolyamosokkal.
  • 25 éve veszünk részt a tengeri hajóvezető képzésben, áraink reálisak, ez a legolcsóbb hajóvezetői jogosítvány a legtöbb tudással.
  • 2023-ig  90 000 tengeri mérföldet hajóztunk a különböző tengereken, óceánokon.
Legyél Te is kapitány! Vezesd Te a hajót! Gyakorló túrákat szervezünk HorvátországbanGörögországbanOlaszországbanTörökországban és egzotikus tengereken, mivel senkiből nem lesz rutinos kapitány, ha csak Horvátországban hajózik.  Bátran jelentkezzenek azok is, akiknek már van hajóvezetői jogosítvány a birtokában, de gyakorolni szeretnének: a kikötést, horgonyzást, navigációt, időjárás jelentések értelmezését, az éjszakai hajózást, a kikötői ügyintézést! Vitorlás tanfolyam a belvizeken is végezhető. És itt a gyakorlati folytatási lehetőség: az elméleti tanfolyam és a jogosítvány megszerzése után a Manőver tréning szerdától-vasárnapig az Adrián csak 220 €-ért/fő (elő- és utószezonban)! A tengeri "B" jogsi a belvizekre nem érvényes, oda javasoljuk a magyar belvízi tanfolyamok elvégzését partnereinknél (Dajka János Hajósiskola, Kalmár Autósiskola), hogy korrekt elméleti és gyakorlati tudást szerezzenek, amire a tengeren építeni lehet. A horvát ICC belvízi képesítést már elfogadják a hazai belvizeken is, de mégsem ajánljuk. És itt az elméleti folytatási lehetőség: horvát tengeri "C" kategóriás tanfolyamokat is szervezünk. A teljes horvát tengeri hajóvezetői képzési rendszerről itt olvashatsz. A magyar tengeri oktatás rendszeréről pedig ezen a linken. Hajovezetoi tanfolyam  Tengeri jogsi Tengeri tanfolyam
Európai Utazási Biztosító