Tengeri hajóvezetői jogosítvány 250 €-ért tudással!

Sildigra fonte dell'articolo P-Force X 100 Tablets 160mg **Special Offer**. (0) £99.99 £558.00. Super P-Force is a cheaper alternative to Super Kamagra 160mg, containing 100mg of Sildenafil Citrate and 60mg Dapoxetine will help you to get stronger and also against Premature Ejaculation.

 Hajóvezetői jogosítvány

 „B” kategóriás horvát tengeri hajóvezetői jogosítvány tudással 250 €-ért  A charterhajók vezetéséhez ez az engedély szükséges.   Oktatás: budapesti irodánkban magyar nyelven egyszeri alkalommal 10-19h (100 €/fő) és igény esetén további konzultációs lehetőség ingyen!  Következő tanfolyami időpontok budapesti irodánkban:
  • 2024. augusztus 06. kedd - már csak 0-1 hely
  • 2024. augusztus 07. szerda - már csak 3-4 hely
  • 2024. augusztus 28. szerda - szabad helyek
  • 2024. szeptember 11. szerda - szabad helyek
  • köztes időpontok a jelentkezések függvényében és igény szerint: csoportoknak (4-6 fő) választható dátumon
  • későbbi időpontok feltöltés alatt
  • vagy időponthoz nem kötött ajándékutalvány vásárolható.
JELENTKEZZEN elérhetőségeinken! Vizsga:  Zadarban 9-16h (150 €/fő) 
  • bármely szerdán vagy pénteken, amely nem horvát munkaszüneti nap.
Tengeri "B" kategóriás tanfolyami jelentkezés folyamatosan.  Mi nem csak az Adrián hajózunk. A világszerte megszerzett 30 éves tengeri tapasztalatunkból merítve történik a tartalmas felkészítés, a tengeri oktatás. A tengeri vitorlázás nem csak Horvátországról szól. Felfedezésre vár a Földközi-térség számos látványos és izgalmas területe. Télire egzotikus desztinációkat ajánlunk. Novembertől trópusi tengereken kalandozhatunk, ami tényleg a túravitorlázás csúcsát jelenti. Legkedveltebb úti céljaink: Karib-tenger, Kuba, Seychelles, Thaiföld, Tahiti ... Mire jó: a tengeri vizsga, más néven tengeri jogsi vagy hajós jogsi egy horvát hajóvezetői engedély, amellyel gyakorlatilag világszerte bérelhetőek charter vitorlások, katamaránok vagy motoros jachtok 24m/30 GT hajóméretig, az adott ország felségvizeire. Tartalmazza a VHF ismereteket és nem jár le (nincs orvosi vizsgálathoz kötve, nem kell hosszabbítgatni). Amiért velünk érdemes:
  • Nálunk hajósoktól tanulhatsz, akik világszerte megszerzett tapasztalataikat megosztják a tanfolyamosokkal.
  • 25 éve veszünk részt a tengeri hajóvezető képzésben, áraink reálisak, ez a legolcsóbb hajóvezetői jogosítvány a legtöbb tudással.
  • 2023-ig  90 000 tengeri mérföldet hajóztunk a különböző tengereken, óceánokon.
Legyél Te is kapitány! Vezesd Te a hajót! Gyakorló túrákat szervezünk HorvátországbanGörögországbanOlaszországbanTörökországban és egzotikus tengereken, mivel senkiből nem lesz rutinos kapitány, ha csak Horvátországban hajózik.  Bátran jelentkezzenek azok is, akiknek már van hajóvezetői jogosítvány a birtokában, de gyakorolni szeretnének: a kikötést, horgonyzást, navigációt, időjárás jelentések értelmezését, az éjszakai hajózást, a kikötői ügyintézést! Vitorlás tanfolyam a belvizeken is végezhető. És itt a gyakorlati folytatási lehetőség: az elméleti tanfolyam és a jogosítvány megszerzése után a Manőver tréning szerdától-vasárnapig az Adrián csak 220 €-ért/fő (elő- és utószezonban)! A tengeri "B" jogsi a belvizekre nem érvényes, oda javasoljuk a magyar belvízi tanfolyamok elvégzését partnereinknél (Dajka János Hajósiskola, Kalmár Autósiskola), hogy korrekt elméleti és gyakorlati tudást szerezzenek, amire a tengeren építeni lehet. A horvát ICC belvízi képesítést már elfogadják a hazai belvizeken is, de mégsem ajánljuk. És itt az elméleti folytatási lehetőség: horvát tengeri "C" kategóriás tanfolyamokat is szervezünk. A teljes horvát tengeri hajóvezetői képzési rendszerről itt olvashatsz. A magyar tengeri oktatás rendszeréről pedig ezen a linken. Hajovezetoi tanfolyam  Tengeri jogsi Tengeri tanfolyam
Európai Utazási Biztosító