Tengeri hajóvezetői jogosítvány 250 €-ért!

 Hajóvezetői jogosítvány

 „B” kategóriás horvát tengeri hajóvezetői jogosítvány 250 €-ért

 A charterhajók vezetéséhez ez az engedély szükséges.

 

Oktatás: budapesti irodánkban egyszeri alkalommal 10-18h (100 €/fő) és igény esetén további konzultációs lehetőség ingyen! 

Következő tanfolyami időpontok budapesti irodánkban:

  • téli időpontok hamarosan!

Köztes időpontok a jelentkezések függvényében igény szerint. JELENTKEZZEN elérhetőségeinken!

Csoportoknak választható dátumon: min. 4 fő!

 

Vizsga:  Zadarban 9-16h (150 €/fő) 

  • bármely szerdán vagy pénteken, amely nem horvát munkaszüneti nap.

Tengeri “B” kategóriás tanfolyami jelentkezés folyamatosan. 

Mi nem csak az Adrián hajózunk. A világszerte megszerzett 30 éves tengeri tapasztalatunkból merítve történik a tartalmas felkészítés, a tengeri oktatás. A tengeri vitorlázás nem csak Horvátországról szól. Felfedezésre vár a Földközi-térség számos látványos és izgalmas területe. Télire egzotikus desztinációkat ajánlunk. Novembertől trópusi tengereken kalandozhatunk, ami tényleg a túravitorlázás csúcsát jelenti. Legkedveltebb úti céljaink: Karib-tenger, Kuba, Seychelles, Kanári-szigetek, Thaiföld …

Mire jó: a tengeri vizsga, más néven tengeri jogsi vagy hajós jogsi egy horvát hajóvezetői engedély, amellyel gyakorlatilag világszerte bérelhetőek charter vitorlások, katamaránok vagy motoros jachtok 20m/30 GT hajóméretig, az adott ország felségvizeire. Tartalmazza a VHF ismereteket és nem jár le (nincs orvosi vizsgálathoz kötve, nem kell hosszabbítgatni).

Amiért velünk érdemes:

-Nálunk hajósoktól tanulhatsz, akik világszerte megszerzett tapasztalataikat megosztják a tanfolyamosokkal.

-20 éve veszünk részt a tengeri hajóvezető képzésben, áraink reálisak, ez a legolcsóbb hajóvezetői jogosítvány a legtöbb tudással.

-2020-ig  90 000 tengeri mérföldet hajóztunk a különböző tengereken, óceánokon.

Legyél Te is kapitány! Vezesd Te a hajót!

Gyakorló túrákat szervezünk HorvátországbanGörögországbanOlaszországbanTörökországban és egzotikus tengereken, mivel senkiből nem lesz rutinos kapitány, ha csak Horvátországban hajózik. 

Bátran jelentkezzenek azok is, akiknek már van hajóvezetői jogosítvány a birtokában, de gyakorolni szeretnének: a kikötést, horgonyzást, navigációt, időjárás jelentések értelmezését, az éjszakai hajózást, a kikötői ügyintézést! Vitorlás tanfolyam a belvizeken is végezhető.

És itt a folytatási lehetőség: az elméleti tanfolyam és a jogosítvány megszerzése után a Manőver tréning szerdától-vasárnapig az Adrián csak 250 €-ért/fő (elő- és utószezonban)!

A tengeri “B” jogsi a belvizekre nem érvényes. Az új ICC nemzetközi komplex belvízi + tengeri tanfolyamon szerezhető képesítést magyar állampolgártól hazai belvizeken jelenleg csak akkor fogadják el, ha igazolni tudja, hogy tartósan a kiállító államban, Horvátországban él.

A teljes horvát tengeri hajóvezetői képzési rendszerről itt olvashatsz. A magyar tengeri oktatás rendszeréről pedig ezen a linken.

Hajovezetoi tanfolyam 

Tengeri jogsi Tengeri tanfolyam

Európai Utazási Biztosító