Tengeri hajóvezetői jogosítvány 250 €-ért!

 Hajóvezetői jogosítvány

 „B” kategóriás horvát tengeri hajóvezetői jogosítvány 250 €-ért

 A charterhajók vezetéséhez ez az engedély szükséges.

 

Oktatás: budapesti irodánkban egyszeri alkalommal 7 órában (100 €/fő) és igény esetén további konzultációs lehetőség ingyen! 

Következő tanfolyami időpontok budapesti irodánkban:

  • 2021. szeptember 21.  kedd 13-21h – betelt
  • 2021. október 05. kedd 13-21h – már csak 4 hely
  • 2021. október 12. kedd 13-21h – betelt
  • 2021. október 19. kedd 13-21h – még szabad helyek

További időpontok a jelentkezések függvényében lehetnek meghirdetve. JELENTKEZZEN elérhetőségeinken!

Csoportoknak választható dátumon: min. 3 fő – max. 6 fő!

 

Vizsga:  Zadarban 9-16h (150 €/fő) 

  • bármely szerdán vagy pénteken, amely nem horvát munkaszüneti nap.

Tengeri “B” kategóriás tanfolyami jelentkezés folyamatosan. 

Mi nem csak az Adrián hajózunk. A világszerte megszerzett 20 éves tengeri tapasztalatunkból merítve történik a tartalmas felkészítés, a tengeri oktatás. A tengeri vitorlázás nem csak Horvátországról szól. Felfedezésre vár a Földközi-térség számos látványos és izgalmas területe. Télire egzotikus desztinációkat ajánlunk. Novembertől trópusi tengereken kalandozhatunk, ami tényleg a túravitorlázás csúcsát jelenti. Legkedveltebb úti céljaink: Karib-tenger, Kuba, Seychelles, Kanári-szigetek, Thaiföld …

Mire jó: a tengeri vizsga, más néven tengeri jogsi vagy hajós jogsi egy horvát hajóvezetői engedély, amellyel világszerte bérelhetőek charter vitorlások, katamaránok vagy motoros jachtok 30 bruttó regiszter tonna hajóméretig, az adott ország felségvizeire.

Amiért velünk érdemes:

-Nálunk hajósoktól tanulhatsz, akik világszerte megszerzett tapasztalataikat megosztják a tanfolyamosokkal.

-15 éve veszünk részt a tengeri hajóvezető képzésben, áraink reálisak, ez a legolcsóbb hajóvezetői jogosítvány a legtöbb tudással.

-2016-ig  85 000 tengeri mérföldet hajóztunk a különböző tengereken, óceánokon.

Legyél Te is kapitány! Vezesd Te a hajót!

Gyakorló túrákat szervezünk HorvátországbanGörögországbanOlaszországbanTörökországban és egzotikus tengereken, mivel senkiből nem lesz rutinos kapitány, ha csak Horvátországban hajózik. 

Bátran jelentkezzenek azok is, akiknek már van hajóvezetői jogosítvány a birtokában, de gyakorolni szeretnének: a kikötést, horgonyzást, navigációt, időjárás jelentések értelmezését, az éjszakai hajózást, a kikötői ügyintézést! Vitorlás tanfolyam a belvizeken is végezhető.

És itt a folytatási lehetőség: az elméleti tanfolyam és a jogosítvány megszerzése után a Manőver tréning szerdától-vasárnapig az Adrián csak 200 €-ért/fő (elő- és utószezonban)!

A tengeri “B” jogsi a belvizekre nem érvényes. Az új ICC nemzetközi komplex belvízi + tengeri tanfolyamon szerezhető képesítést magyar állampolgártól hazai belvizeken jelenleg csak akkor fogadják el, ha igazolni tudja, hogy tartósan a kiállító államban, Horvátországban él.

A teljes horvát tengeri hajóvezetői képzési rendszerről itt olvashatsz. A magyar tengeri oktatás rendszeréről pedig ezen a linken.

Hajovezetoi tanfolyam 

Tengeri jogsi Tengeri tanfolyam

Európai Utazási Biztosító