Feliratkozás a merfoldyachting.hu hírlevelére

Kiriacoulis S. A.

Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek partnerünket, a világ 3. legnagyobb chartercégét, a KIRIACOULIS MEDITERRANEAN S.A.-t!

400 charterhajó, 26 bázis világszerte, 5 saját marina, 30 éves charter- és hajó értékesítés tapasztalat, a hajóztatási és a hajóeladási tevékenységre szóló ISO 9001 és 9002 minősítések mind garancia arra, hogy álmai valóra váljanak.

Hajóbérlés

Horvát, görög, olasz, máltai, török, francia és karibi bázisaikon fiatal Kiriacoulis flottákból választhat bérlésre vitorlást vagy motorost kedvezményesen.

Hajóeladás

Mint nagy felhasználó, nagy árelőnnyel forgalmazzák a jelentősebb hajógyárak modelljeit. A hajó értékesítés kiterjed az egytestű és a katamarán vitorlásokra és motorosokra egyaránt.

Hajóhasznosítás

A hajóhasznosítási programjukon belül 30-60% befizetése után úgy gazdálkodnak, hogy a hajó charterbevételeiből fedezik a vásárláskor hiányzó összeget, így a választható futamidő elteltével „félpénzért egész” hajója lehet bárkinek, és közben évente 6-10 hetet ingyen hajózhat a 26 bázis bármelyikén. A futamidő alatt a hajó összes költségét az üzemeltető vállalja!

A KIRIACOULIS MEDITERRANEAN S.A. kizárólagos magyarországi képviselője a Mérföld Yachting.

Európai Utazási Biztosító