Akciók

Feliratkozás a merfoldyachting.hu hírlevelére

* = szükséges mező

Összes árlista

Ezen az oldalon megtalálja árlistáinkat az összes hajóra térségek/kikötők szerint rendezve.

Tapasztalt hajóbérlőként választhat a listából. Ha viszont nem ismeri a hajózási térségeket és a hajó típusokat, kérje konkrét árajánlatunkat a még szabad hajókról az aktuális kedvezményekkel! Biztos, hogy Önnek is megtaláljuk az igényeinek és lehetőségeinek megfelelő hajót. Hajóbérlés ár. Hajóbérlés ár.

A bal oldali menüben az Úticéloknál az egyes térségekről/indulási kikötőkről olvashatnak részletesen (térségleírás, odajutás tippek, időjárási jellemzők, térkép, kikötők, útvonalajánlatok, képgaléria). Útleírásainknál saját lakóhajó bérlési élményeinket osztjuk meg hajóbérlőinkkel. Ezek nem szövegfordítások, hanem valós tapasztalataink.

Szlovénia

Montenegró

Törökország

Franciaország: a Riviéra és Korzika

Zöldfoki-szigetek

Azori-szigetek

Foglalás módja:

  • Ha már tudja, hogy kb. hányan, mikor és merre hajóznának, kérje konkrét ajánlatunkat, és mi árajánlatban ismertetjük Önnel a legkedvezőbb lehetőségeket feltüntetve az összes költséget.
  • Minél előbb keres meg minket, annál biztosabb, hogy jó áron, jó hajót, jó helyre fog tudni bérelni tőlünk.
  • 1 hétig tartjuk Önnek a hajókat, hogy dönthessen, kíván-e élni a lehetőséggel vagy más megoldást keressünk.
  • Foglaláskor a szolgáltatási díj 25%-50%-a fizetendő forintban az Erstebank euro deviza kereskedelmi eladási árfolyamán számolt forint/EUR értéken vagy euroban, illetve aláírjuk a szerződést, melyben szolgáltatásunk és a hajóbérlés konkrét feltételei szerepelnek.
  • 4-6 héttel az indulás előtt rendezi a fennmaradó részletet, megkapja a pontos útraindító információt.
  • A bázison behajózáskor fizethetők az Önnel már az ajánlatban és a szerződésben megismertetett extrák és opciók. Itt készpénzzel vagy hitelkártyáról letétbe helyezi a hajó Casco önrészét, esetleg kaucióbiztosítást köt, s a hajó szakszerű átadás-átvétele után már csak Önön vagy kapitányán múlik, hogy felejthetetlen élményekben részesítse a csapatát.
  • Ha a hajót időre és eredeti állapotában visszaadja, kaucióját is hiánytalanul visszakapja.
  • A hajózás során is számíthat segítségünkre, bár reméljük, hogy mindig a jó tengerész kellő gondosságával fog hajózni a hajóinkon.
Európai Utazási Biztosító