Akciók

Feliratkozás a merfoldyachting.hu hírlevelére

Összes árlista

Ezen az oldalon megtalálja árlistáinkat az összes hajóra térségek/kikötők szerint rendezve.

Tapasztalt hajóbérlőként választhat a listából. Ha viszont nem ismeri a hajózási térségeket és a hajó típusokat, kérje konkrét árajánlatunkat a még szabad hajókról az aktuális kedvezményekkel! Biztos, hogy Önnek is megtaláljuk az igényeinek és lehetőségeinek megfelelő hajót. Hajóbérlés ár. Hajóbérlés ár.

A bal oldali menüben az Úticéloknál az egyes térségekről/indulási kikötőkről olvashatnak részletesen (térségleírás, odajutás tippek, időjárási jellemzők, térkép, kikötők, útvonalajánlatok, képgaléria). Útleírásainknál saját lakóhajó bérlési élményeinket osztjuk meg hajóbérlőinkkel. Ezek nem szövegfordítások, hanem valós tapasztalataink.

Szlovénia

Franciaország: a Riviéra és Korzika

Portugália

Madeira

Azori-szigetek

Zöldfoki-szigetek

Foglalás módja:

  • Ha már tudja, hogy kb. hányan, mikor és merre hajóznának, kérje konkrét ajánlatunkat, és mi árajánlatban ismertetjük Önnel a legkedvezőbb lehetőségeket feltüntetve az összes költséget.
  • Minél előbb keres meg minket, annál biztosabb, hogy jó áron, jó hajót, jó helyre fog tudni bérelni tőlünk.
  • 1 hétig tartjuk Önnek a hajókat, hogy dönthessen, kíván-e élni a lehetőséggel vagy más megoldást keressünk.
  • Foglaláskor a szolgáltatási díj 25%-50%-a fizetendő forintban az Erstebank euro deviza kereskedelmi eladási árfolyamán számolt forint/EUR értéken vagy euroban, illetve aláírjuk a szerződést, melyben szolgáltatásunk és a hajóbérlés konkrét feltételei szerepelnek.
  • 4-6 héttel az indulás előtt rendezi a fennmaradó részletet, megkapja a pontos útraindító információt.
  • A bázison behajózáskor fizethetők az Önnel már az ajánlatban és a szerződésben megismertetett extrák és opciók. Itt készpénzzel vagy hitelkártyáról letétbe helyezi a hajó Casco önrészét, esetleg kaucióbiztosítást köt, s a hajó szakszerű átadás-átvétele után már csak Önön vagy kapitányán múlik, hogy felejthetetlen élményekben részesítse a csapatát.
  • Ha a hajót időre és eredeti állapotában visszaadja, kaucióját is hiánytalanul visszakapja.
  • A hajózás során is számíthat segítségünkre, bár reméljük, hogy mindig a jó tengerész kellő gondosságával fog hajózni a hajóinkon.
Európai Utazási Biztosító