Akciók

Feliratkozás a merfoldyachting.hu hírlevelére

Konkrét paraméterek:

Egy katalógusban sem lenne elég hely, hogy az ajánlott flották egyes hajótípusai alaprajzaikkal és jellemzőikkel mind szerepeljenek. Típuson belül is változhat, hogy a hajó tulajdonosa mi mindennel szerelte fel hajóját Önnek. Ezért kérjük, hogy ha egy hajó megtetszik, kérje konkrét ismertetőnket róla, megküldjük Önnek alaprajzát és paramétereit. Döntését összehasonlító táblázatokkal, tapasztalatainkkal, képeinkkel segíteni tudjuk. Akár bérel, akár vásárol tőlünk.

Egytestű vitorlások

four
four
four

Széles a választék a 28 és 56 láb közötti vitorlásokból minden vízterületen. A hajók kezelése egyszerű (rollgrósz, kokpitba hátravezetett kötélzet segít), felszerelésük sztenderd (rollgénua, elektromos horgonycsörlő, térképplotteres GPS, autopilot stb.) és komfortos (melegvíz, belső zuhanyzók/WC-k, bimini top, lejárati esővédő, fűtés stb.). 2, 3, 4, 5 és 6 kabinos vitorlásainkból választhatnak, típustól függően a szalonban is kialakítható plusz fekhely. Minél újabb, annál szebb egy vitorlás. De partnereinknél még az idősebb hajók is megbízhatók.

Katamaránok

four
four
four

A többtestű vitorlás hajók tágasabbak, és csekély merülésük lehetővé teszi, hogy sekély vizeken is járhasson velük. A hullámzást, a dőlést kevésbé érzik meg az arra érzékenyek, ha katamaránon vitorláznak. Kikötésnél két motorjával jól manőverezik, de két helyet foglal el a kikötőben. 35 és 46 láb közötti méretűeket bérelhet, vásárolhatnak tőlünk.

Motoros Jachtok

four
four
four

A sebesség szerelmeseinek ajánljuk motorosainkat 22 és 58 láb közötti méretben. 30 csomóval (mérföld/óra) és kis merülésének köszönhetően sok helyre eljuthat egy motoros fedélzetén, csak ne felejtsen el benzinkutat kötni mögé (a fogyasztás 20-200 liter/óra típustól függoen)! A motorosok belseje komfortos, általában 4-6 főre tervezték. A hullámmentes víz kedvez a motorozáshoz, ezért a legjobb időszakok hamar elkelnek.

Európai Utazási Biztosító