Vitorlás kedvcsináló – 2024

2024 ÁRLISTÁK FELTÖLTVE! Olvasgasson útleírásainkból, nézze meg videóinkat, válassza ki nyári vagy téli vitorlázásának helyszínét tapasztalataink, információink alapján. KÉRJEN AJÁNLATOT!

Tovább olvasom

Lakóhajós kedvcsináló – 2024

2024 ÁRLISTÁK FELTÖLTVE. Olvasgasson útleírásainkból, nézze meg videóinkat, válassza ki lakóhajós nyaralásának színhelyét tapasztalataink, tanácsaink alapján. KÉRJEN AJÁNLATOT!

Tovább olvasom

Tengeri hajóvezetői jogosítvány 250 €-ért tudással!

Tengeri tanfolyam és horvát vizsga, B kategóriás jogosítvány CSAK 250 € tudással! Legközelebbi budapesti tanfolyamok: FEBR.07.,MÁRC.05.,ÁPR.04.,MÁJ.08.,JÚN.05. 1 alkalom 10-19h. Tartalmas felkészítés budapesti irodánkban. Vizsga Zadarban. Jelentkezés folyamatosan. A részletekért olvasson tovább!

Tovább olvasom

Karibi hajózás magyar kapitánnyal katamaránon 2024. március 20-30.

Nem fogja megbánni, akit elküldünk a melegebb éghajlatra! 10 napos karibi hajózás magyar kapitánnyal katamaránon 1540 EUR-ért. Vitorlázás a Grenadines szigetvilágban: Grenada, Sandy Island, Tobago Cays, Moustique, St.Vincent, Mayreau ...

Tovább olvasom

Manővertréning, gyakorlótúrák, hajóbérlés kapitánnyal az Adrián

Manővertréning az Adrián Splitből. 3 nap 200 EUR, 4 nap 250 EUR/fő. Mérföldgyűjtés, gyakorlótúrák tavasszal és ősszel. Nyaralótúrák, hajóbérlés ingyen kapitánnyal nyáron.

Tovább olvasom

VHF rádiós vizsga SRC

A tengerhajózás kötelező eleme a rádiózás, a rádiós képesítés megléte, mert életet menthet. 1 napos VHF SRC oktatás sok gyakorlással és vizsgával 200 EUR/fő. Havonta induló tanfolyamok.

Tovább olvasom

2023-as Bavaria C42 vitorlás eladó a tengeren

2023. márciusi gyártású Bavaria C42 vitorlás komplett felszereléssel Horvátországban eladó. Privátnak vagy üzemeltetésre, horvát lobogó alatt. 270.000 EUR ex VAT.

Tovább olvasom
Vitorlás úticélok Mérföld Yachting

Egzotikus vitorlás úticélok 2023/2024 telén

Az idei egzotikus vitorlás desztinációk Seychelle, a Maldív-szigetek, Thaiföld, Tahiti. Vagy irány a karib! Kuba, Belize, BVI, USVI, St.Martin, Guadeloupe, Martinique, Grenada. Korallhomokos tengerpartok, meleg tenger, korrekt bérhajók a Mérföld Yachtingtól.

Tovább olvasom

Hallottál már a kabin charter vitorlázásról?

60-85 lábas 6-8-10 kabinos katamaránokon foglalhatsz kabint, vagy kibérelheted akár az egész hajót! A gondtalan nyaralásról és az utasok kényelméről, változatos programokról és a helyi kulináris élvezetekről személyzet gondoskodik: kapitány, szakács, hostess.

Tovább olvasom

Utazási biztosítás tengeri hajózáshoz mérföld korlátozás nélkül

On-line megköthető honlapunkon: EUB utasbiztosítás vitorlázóknak, lakóhajó bérlőknek, külföldre utazóknak, síelésre is. Ne induljon útnak nélküle!

Tovább olvasom

Repülőjegy-foglalási tapasztalataink

Az Adrián túli hajókhoz kényelmesen repülővel juthatunk el. Az alábbiakban összegezzük repülőjegy vásárlási tapasztalatainkat, hogy segítsük hajóstársainkat: merjenek elszakadni Horvátországtól. Szebb, érdekesebb, olcsóbb térségekben is vitorlázhatnak.

Tovább olvasom

Hajózási térkép, pilotkönyv vásárlás irodánkban

Irodánkban készletről vásárolhat a vitorlázás és lakóhajózás kiadványaiból: hajózási térkép, pilot könyvek az Adriától a trópusokig.

Tovább olvasom
Európai Utazási Biztosító