Tájékoztató hajózás vs. koronavírus

FRISSÍTETT híreink meglévő és leendő hajóbérlőinknek itt olvashatók!

Tovább olvasom

Vitorlázás Adria 2020: All inclusive ajánlat

All inclusive vitorlázás: ingyenes hajótisztítás, külmoci, ingyenes autóparkolás és Wifi. 41 és 46 lábas vitorlások 2100 EUR-ért júliusban, augusztusban 2200 EUR-tól.

Tovább olvasom

Lakóhajós kedvcsináló

Olvasgasson útleírásainkból, nézze meg videóinkat, válassza ki lakóhajós nyaralásának színhelyét tapasztalataink, tanácsaink alapján.

Tovább olvasom

Vitorlás kedvcsináló

Olvasgasson útleírásainkból, nézze meg videóinkat, válassza ki nyári vagy téli vitorlázásának helyszínét tapasztalataink, információink alapján.

Tovább olvasom

Tengeri hajóvezetői jogosítvány 250 €-ért!

Tengeri tanfolyam és horvát vizsga, B kategóriás jogosítvány CSAK 250 €! Legközelebbi tanfolyam: SZEPT.22., OKT.13. Tartalmas felkészítés budapesti irodánkban. Vizsga Zadarban. Jelentkezés folyamatosan. A részletekért olvasson tovább!

Tovább olvasom

Hajóbérlés Tisza és Bodrog folyóinkon

Nevezzük bár nyaralóhajónak, lakóhajónak vagy csatornahajónak, 2020 májusától már Magyarországon is bérelhető lesz ez a hajóvezetői engedély nélkül vezethető hajótípus.

Tovább olvasom

40% kedvezményes hajózás, one-way vitorlázás Athén és Korfu között

40% kedvezményes hajózás, one-way vitorlázás Korfuról Athénba vagy Athénból Korfura. A kedvezményes hajóár tartalmazza a hajótisztítás díját is.

Tovább olvasom

Utazási biztosítás hajózáshoz, síeléshez

On-line megköthető honlapunkon: EUB utasbiztosítás vitorlázóknak, lakóhajó bérlőknek, síelésre, külföldre utazóknak. Ne induljon útnak nélküle!

Tovább olvasom

Manőver tréning az Adrián 84 €/fő ártól

Pár napos gyakorló túra lehetőség tavasztól-őszig Split mellől 43 lábas vitorláson 84 EUR/fő ártól. Aki velünk készül fel, biztonsággal és önállóan fog tudni hajózni, és nem csak az Adrián!

Tovább olvasom

Ötcsillagos vitorlástúrák télen, egzotikus helyszíneken

Önállóan és helyi vezetővel vitorlást, katamaránt vagy csak kabint teljes ellátással - mi mindenre tudunk megoldást változatos indulási kikötőkkel. KUBAI LAST MINUTE.

Tovább olvasom

Vitorlázás Görögország 2020

Vitorlázás Görögország felségvizein ingyen kapitánnyal. 4 kabinos vitorlás vasárnapi váltással Korfuról július-augusztusban. Athéni és Kikládoki hetek.

Tovább olvasom

Hallottál már a kabin charter vitorlázásról?

60-85 lábas 6-8-10 kabinos katamaránokon foglalhatsz kabint, vagy kibérelheted akár az egész hajót! A gondtalan nyaralásról és az utasok kényelméről, változatos programokról és a helyi kulináris élvezetekről személyzet gondoskodik: kapitány, szakács, hostess.

Tovább olvasom
Európai Utazási Biztosító