Vitorlázás az Adrián – ne mondják, hogy nem szóltunk!

Idén is tele lesz Horvátország, már most foglalt a hajók nagy része. Ha elfogynak, mi alternatívákkal eddig is segítettünk. Foglaljon azért mielőbb!

Tovább olvasom

Manőver tréningek 2022: az Adriától-Kubáig

Manőver tréning, olcsó gyakorló túrák tavasztól-őszig Split mellől 43 lábas vitorláson. Speciális ajánlatok: angliai árapálytréning, görög túrák, Mallorca-Kanári one-way, Atlanti átkelés 2022-ben! Aki velünk készül fel, biztonsággal és önállóan fog tudni hajózni, és nem csak az Adrián!

Tovább olvasom

Tengeri hajóvezetői jogosítvány 250 €-ért!

Tengeri tanfolyam és horvát vizsga, B kategóriás jogosítvány CSAK 250 €! Legközelebbi tanfolyamok: OKT.04., OKT.13., OKT.18., NOV.08. - folyamatosan. 1 alkalom. Tartalmas felkészítés budapesti irodánkban. Vizsga Zadarban. Jelentkezés folyamatosan. A részletekért olvasson tovább!

Tovább olvasom

Nyaralóhajó bérlés akció – hajózzon itthon hajóvezetői engedély nélkül!

Nyaralóhajó bérlés Kisköréről és Tokajból. Foglalható hétvége, minihét is. 30% kedvezmény AKCIÓ. 11-13 méteres 4-10 fős hajókkal önállóan, hajóvezetői engedély nélkül!

Tovább olvasom
Vitorlás úticélok Mérföld Yachting

Egzotikus vitorlás úticélok 2022/2023 telén

Az egzotikus vitorlás desztinációk Magyarországtól keletre Seychelle, a Maldív-szigetek, Thaiföld és Malajzia vagy Tahiti. Korallhomokos tengerpartok, meleg tenger, korrekt bérhajók a Mérföld Yachtingtól. Vagy irány a karib!

Tovább olvasom

Utazási biztosítás tengeri hajózáshoz mérföld korlátozás nélkül

On-line megköthető honlapunkon: EUB utasbiztosítás vitorlázóknak, lakóhajó bérlőknek, külföldre utazóknak, síelésre is. Ne induljon útnak nélküle!

Tovább olvasom

Lakóhajós kedvcsináló – 2022

Olvasgasson útleírásainkból, nézze meg videóinkat, válassza ki lakóhajós nyaralásának színhelyét tapasztalataink, tanácsaink alapján. A HAJÓZÁS BIZTONSÁGOS NYARALÁS.

Tovább olvasom

Eladó új hajó felszerelés

Eladó új hajó fölös tengeri felszerelése kedvezményes áron: automata mentőmellények, Exclusive étkészlet, radarreflektor, kézi vízpumpa, puffer felkötő kötelek, elektromos WC, horgonylánc.

Tovább olvasom

Problémamentes vitorlázás? – hajóátvételi tanácsok hajóbérlőinknek

A hajóátvételt segítő írásunkban részletezzük az alapos hajóátvétel, a problémamentes hajóbérlés titkát. Hajóbérlőink mindig számíthatnak ránk és a tapasztalatainkra.

Tovább olvasom

Hallottál már a kabin charter vitorlázásról?

60-85 lábas 6-8-10 kabinos katamaránokon foglalhatsz kabint, vagy kibérelheted akár az egész hajót! A gondtalan nyaralásról és az utasok kényelméről, változatos programokról és a helyi kulináris élvezetekről személyzet gondoskodik: kapitány, szakács, hostess.

Tovább olvasom

Vitorlás kedvcsináló – 2022

Olvasgasson útleírásainkból, nézze meg videóinkat, válassza ki nyári vagy téli vitorlázásának helyszínét tapasztalataink, információink alapján. A HAJÓZÁS BIZTONSÁGOS NYARALÁS.

Tovább olvasom

Hajó biztosítás, biztosítások a hajózásban

Hajó biztosítás témában tisztázzuk a BBP, KFB, Casco, kaució, kaucióbiztosítás, útlemondási biztosítás kötésével kapcsolatos kérdéseket.

Tovább olvasom
Európai Utazási Biztosító