Nyaralóhajó Tisza-tó, helló nyár akció!

Belföldi hajóbérlés akár 30% kedvezménnyel HAJÓVEZETŐI ENGEDÉLY NÉLKÜL: akcióval indul az idei nyaralóhajó foglalási szezon.

Tovább olvasom

Vitorlás bérlés Horvátország a COVID ellenében

Vitorlás bérlés Horvátország mától könnyítéseket vezetett be, nem kell már PCR teszt a turisztikai célú határátlépéshez, végre hajózhatunk!

Tovább olvasom

Tengeri hajóvezetői jogosítvány 250 €-ért!

Tengeri tanfolyam és horvát vizsga, B kategóriás jogosítvány CSAK 250 €! Legközelebbi tanfolyam: MÁJ.25. KEDD Tartalmas felkészítés budapesti irodánkban. Vizsga Zadarban. Jelentkezés folyamatosan. A részletekért olvasson tovább!

Tovább olvasom

Hajóvezetői engedély nélkül

Hajóvezetői engedély nélkül bérelhető 11-14m hosszú hajókkal hajózhatunk a Tiszán, a Tisza-tavon és a Bodrogon. Mitől vezethetőek hajóvezetői jogosítvány nélkül?

Tovább olvasom

Nyaralóhajó Kisköre és Tokaj, átvétel és visszaadás

A nyaralóhajók Kisköre és Tokaj indulási kikötőiből bérelhetők. A nyaralóhajók átvételének és visszaadásának lépéseit foglaljuk össze saját tapasztalataink alapján.

Tovább olvasom

Új foglalások COVID biztosítással

Ne késlekedjünk a nyári foglalással! Segítség: elég a 10%-25% foglalási előleg, pénzvisszafizetés voucher helyett, COVID útlemondási biztosítás ingyen -egyes partnereinknél.

Tovább olvasom

Nyaralóhajó kikötő lánc a Tiszán és a Bodrogon

Kikötési lehetőségek a Tiszán és a Bodrogon, új nyaralóhajó kikötők a választható nyaralóhajózási útvonalakon Tokajból és Kisköréről indulással.

Tovább olvasom

Eladó új hajó felszerelés

2020 nyarán érkezett új hajó fölös tengeri felszerelése kedvezményes áron eladó: automata mentőmellények, Exclusive étkészlet, radarreflektor, kézi vízpumpa, puffer felkötő kötelek.

Tovább olvasom

Lakóhajós kedvcsináló – 2021

Olvasgasson útleírásainkból, nézze meg videóinkat, válassza ki lakóhajós nyaralásának színhelyét tapasztalataink, tanácsaink alapján. A HAJÓZÁS BIZTONSÁGOS NYARALÁS.

Tovább olvasom

Vitorlás kedvcsináló – 2021

Olvasgasson útleírásainkból, nézze meg videóinkat, válassza ki nyári vagy téli vitorlázásának helyszínét tapasztalataink, információink alapján. A HAJÓZÁS BIZTONSÁGOS NYARALÁS.

Tovább olvasom

Felhívás voucher-es ügyfeleinknek

Javasoljuk, hogy mihamarabb váltsa be a voucherét, nehogy lemaradjon az Önnek megfelelő hajóról és időpontról ...

Tovább olvasom

Tájékoztató hajózás vs. koronavírus

Folyamatosan FRISSÍTETT híreink meglévő és leendő hajóbérlőinknek itt olvashatók!

Tovább olvasom
Európai Utazási Biztosító