Feliratkozás a merfoldyachting.hu hírlevelére

Legyél Te is kapitány! Vezesd Te a hajót!

Tengeri tanfolyamok a Mérföld Yachtingnál!

Elméleti tanfolyamokat és gyakorló túrákat indítunk a horvát tengeri hajóvezetői képesítésért és tudásért.

Nálunk világjáró tengeri vitorlázóktól tanulhattok. Minőségi, lelkiismeretes oktatást végzünk reális áron.

Horvát jogsi, „B” kategóriás tengeri hajóvezetői engedély 250 euro/fő benne vizsgadíj, tananyag és lelkiismeretes elméleti felkészítés nem csak az Adriára.  A charterhajók vezetéséhez ez az engedély szükséges. Tengeri tanfolyam folyamatosan indul (min.4 fővel). A legközelebbi szabad időpontok mindig a Híreinkben itt olvashatók vagy hívja irodánkat!

Elméleti oktatás minden szerdán budapesti irodánkban, vizsgalehetőség szerdánként és péntekenként Zadarban. A vizsgabiztosok egyike ért magyarul, de az angol vagy német alapfokú nyelvtudás a hajózáshoz is elengedhetetlen.

A világszerte megszerzett 30 éves tengeri tapasztalatunkból merítve történik a tartalmas felkészítés.

Aki velünk készül fel, biztonsággal és önállóan fog tudni hajózni, és nem csak az Adrián!

Bátran jelentkezzenek azok is, akiknek már van hajóvezetői engedélye, de gyakorolni szeretnék a kikötést, horgonyzást, navigációt, időjárás jelentések értelmezését, éjszakai hajózást, vagy a katamaránok vezetését.

Nekünk mindegy, hogy melyik tengeri jogosítványt szerzed meg. A magyar és a horvát tengeri kishajóvezetői engedély is csak egy papír, a gyakorlat az, ami majd számít.

Ne feledjétek, mindenkor a kapitány felelős a hajó és utasai biztonságáért, a felkészítést ezért mi komolyan vesszük. Mindkét jogsival bérelhettek vitorlást, katamaránt vagy motorost flottáinkból a világ tengerein.

Gyakorló túrákat, manőver tréninget szervezünk az Adrián túl Görögországban, Olaszországban, Törökországban és egzotikus tengereken is, hiszen senkiből nem lesz rutinos kapitány, ha csak Horvátországban hajózik.

Vigyázat!

Ma már sokan szerveznek  tengeri  tanfolyamokat. A szervezők és „oktatóik” többsége azonban eddig csak az Adrián hajózott, ott is keveset. Nincsenek nemzetközi tapasztalataik. Mindegyik a Zadar-Split régiót ismeri csak. Ezért, ha tényleg meg akarjátok tanulni és hajózni is szeretnétek, ne a szóbeszéd alapján válasszatok! Hívjátok fel az ajánlkozókat és kérdezzétek őket a saját tapasztalataikról!

És itt a folytatási lehetőség: az elméleti tanfolyam és a jogosítvány megszerzése után a Manőver tréning szerdától-vasárnapig az Adrián csak 220 €-ért/fő (elő- és utószezonban)!

Tanulj, bérelj tengerészektől!

Tengeri jogsiTengeri tanfolyam

Európai Utazási Biztosító