Tengeri hajóvezetői jogosítvány 250 €-ért!

 Hajóvezetői jogosítvány

 „B” kategóriás horvát tengeri hajóvezetői jogosítvány 250 €-ért  A charterhajók vezetéséhez ez az engedély szükséges.   Oktatás: budapesti irodánkban magyar nyelven egyszeri alkalommal 10-19h (100 €/fő) és igény esetén további konzultációs lehetőség ingyen!  Következő tanfolyami időpontok budapesti irodánkban:
  • 2023. március 22. szerda MÁR CSAK 2 HELY (túljelentkezés esetén március 29. szerdát is meghirdetjük)
  • 2023. április 19. szerda MÁR CSAK 3 HELY
  • későbbi időpontok feltöltés alatt
Köztes időpontok a jelentkezések függvényében és igény szerint: csoportoknak (4-6 fő) választható dátumon! JELENTKEZZEN elérhetőségeinken! Vizsga:  Zadarban 9-16h (150 €/fő) 
  • bármely szerdán vagy pénteken, amely nem horvát munkaszüneti nap.
Tengeri "B" kategóriás tanfolyami jelentkezés folyamatosan.  Mi nem csak az Adrián hajózunk. A világszerte megszerzett 30 éves tengeri tapasztalatunkból merítve történik a tartalmas felkészítés, a tengeri oktatás. A tengeri vitorlázás nem csak Horvátországról szól. Felfedezésre vár a Földközi-térség számos látványos és izgalmas területe. Télire egzotikus desztinációkat ajánlunk. Novembertől trópusi tengereken kalandozhatunk, ami tényleg a túravitorlázás csúcsát jelenti. Legkedveltebb úti céljaink: Karib-tenger, Kuba, Seychelles, Thaiföld, Tahiti ... Mire jó: a tengeri vizsga, más néven tengeri jogsi vagy hajós jogsi egy horvát hajóvezetői engedély, amellyel gyakorlatilag világszerte bérelhetőek charter vitorlások, katamaránok vagy motoros jachtok 24m/30 GT hajóméretig, az adott ország felségvizeire. Tartalmazza a VHF ismereteket és nem jár le (nincs orvosi vizsgálathoz kötve, nem kell hosszabbítgatni). Amiért velünk érdemes: -Nálunk hajósoktól tanulhatsz, akik világszerte megszerzett tapasztalataikat megosztják a tanfolyamosokkal. -20 éve veszünk részt a tengeri hajóvezető képzésben, áraink reálisak, ez a legolcsóbb hajóvezetői jogosítvány a legtöbb tudással. -2020-ig  90 000 tengeri mérföldet hajóztunk a különböző tengereken, óceánokon. Legyél Te is kapitány! Vezesd Te a hajót! Gyakorló túrákat szervezünk HorvátországbanGörögországbanOlaszországbanTörökországban és egzotikus tengereken, mivel senkiből nem lesz rutinos kapitány, ha csak Horvátországban hajózik.  Bátran jelentkezzenek azok is, akiknek már van hajóvezetői jogosítvány a birtokában, de gyakorolni szeretnének: a kikötést, horgonyzást, navigációt, időjárás jelentések értelmezését, az éjszakai hajózást, a kikötői ügyintézést! Vitorlás tanfolyam a belvizeken is végezhető. És itt a folytatási lehetőség: az elméleti tanfolyam és a jogosítvány megszerzése után a Manőver tréning szerdától-vasárnapig az Adrián csak 250 €-ért/fő (elő- és utószezonban)! A tengeri "B" jogsi a belvizekre nem érvényes, oda javasoljuk a magyar belvízi tanfolyamok elvégzését partnereinknél (Dajka János Hajósiskola, Kalmár Autósiskola), hogy korrekt elméleti és gyakorlati tudást szerezzenek, amire a tengeren építeni lehet. A horvát ICC belvízi képesítést már elfogadják a hazai belvizeken is, de mégsem ajánljuk. A teljes horvát tengeri hajóvezetői képzési rendszerről itt olvashatsz. A magyar tengeri oktatás rendszeréről pedig ezen a linken. Hajovezetoi tanfolyam  Tengeri jogsi Tengeri tanfolyam
Európai Utazási Biztosító