Hajóbérlés 2022 – elindult!

Elindult a hajóbérlés 2022 szezonjára!

 

Megnyílt a hajófoglalás lehetősége a jövő évre, folyamatosan töltjük fel a 2022 évi árlistákat.

Már most sok hajó foglalt, a kimaradt szezonok költsége és az óriási kereslet pedig felnyomja a főszezoni hajóárakat. Ne a maradékból válogasson! 

Kezdje el tervezni, mikor és hol hajózna, és mi biztosítjuk a legjobb ár-értékű hajókat megbízható flottákból világszerte.

Előfoglalási akciókkal és kedvezményes fizetési feltételekkel foglalhatnak nálunk 2022-re.

Világcég partnerünk hajói (Kiriacoulis) már 10% előleggel foglalhatóak, 40% fizetendő 3 hónappal a foglalást követően, a fennmaradó 50% pedig 1-4 héttel az indulás előtt lesz esedékes.

Az on-line foglalási rendszerekkel szemben mi ismerjük a hajókat, az üzemeltetőket és a hajózási térségeket is.

Irodánkban térképekkel, pilotkönyvekkel, saját tapasztalatokkal segítünk a felkészülésben.

Hajózási térsége válogatja, hogy milyen hajóvezetői engedéllyel lehet bérelni, mekkora hajót érdemes, egytestűt-e vagy katamaránt, mikor van ott “a good time” és milyen csapat-összetétellel.

Hallgasson ránk, akik cégszerűen hajóbérbeadással és tengeri hajóeladással foglalkozunk immár 23. éve.

Legyen Ön is a törzsutasunk!

Kérje konkrét vitorlás és lakóhajózási árajánlatainkat Ajánlatkérő űrlapunk kitöltésével vagy keressen az elérhetőségeinken!

 

Vitorlázzon Horvátország, Szlovénia, Montenegro, Görögország, Olaszország, Törökország, Málta, Franciaország, Spanyolország felségvizein vagy a tengerentúlon. Télire Seychelles és Thaiföld már nyitva, folyamatosak a foglalások. Bármerre is hajóznának, bőséges személyes tapasztalatunk segíteni fogja a döntéstől a megvalósításig. Irodánkban vonatkozó térképeket és pilotkönyveket is tartunk készleten.

 

Lakóhajót bérelhet Franciaország, Hollandia, Olaszország, Belgium, Németország, Anglia, Skócia, Írország, Portugália, Lengyelország, Oroszország belvizein, de még Magyarországon is – hajóvezetői engedély nélkül! Csatornahajónak és nyaralóhajónak is szoktuk hívni ezeket az úszó luxusapartmanokat, amelyekkel Európa-szerte hajózhatunk folyókon, tavakon, csatornákon. Velejárója a sok kulturális látnivaló és a biciklizés. Nem dől a hajó, nem kell dacolni az időjárással, és a kikötésért sem kell fizetni, ha bárhol lecövekelünk.

 

hajóbérlés 2022 – hajóbérlés 2022

Európai Utazási Biztosító