Nyaralóhajó akció Valentin napig 20%-30%

20%-30% kedvezményes nyaralóhajó akció Valentin napig – nem csak a szerelmeseknek

A tiszai nyaralóhajókkal a külföldi lakóhajózás luxusát élvezhetjük itthon.

Február 01-14. között még akciós árakon lehet foglalni tavasztól-őszig a 11-14 méteres Nicols nyaralóhajókból, amelyek önálló vezetéséhez nem szükséges hajóvezetői engedély.

  • Az egyhetes hajózás díjából 30% kedvezmény,
  • a rövidebb hétvégi és hétközi időszakokra 20% kedvezmény kapható.

Egyéb kedvezményekkel nem összevonható.

Május 01-június 26. és augusztus 27-október 31. között:

  • péntektől-hétfőig hétvégi hajózás  AKCIÓ 20%
  • hétfőtől-péntekig hétközben AKCIÓ 20%
  • szombattól-szombatig vagy péntektől-péntekig egy hét AKCIÓ 30%

Június 26-augusztus 27-október 31. között:

  • szombattól-szombatig vagy péntektől-péntekig egy hét AKCIÓ 30%

A választható hajók: Nicols 4+2 fős Quattro, 6+2 fős Sixto , 8+2 fős Octo lakóhajók.

Kényelmi felszerelésük: 2-3-4 db franciaágyas-kabin (az orrkabinok ágyai széttolhatók), 2 db meleg vizes belső zuhanyzó, 2 db elektromos öblítésú WC, fűtés, külső-belső kormányállás, bimini top (napvédő a felső fedélzet felett), árnyékoló (a hátsó fedélzet felett), hátsó- és orrfedélzeti kiülők, kokpitzuhany és fürdőlétra, TV/DVD, rádió, szúnyogháló a kabinablakokon, 9-11 m2-es szalon fekhellyé átalakítható bőr ülőgarnitúrával, 950-1150 literes víztartály, 50-80 LE beépített hajómotor, 220V-os parti csatlakozás, 12 V a hajóban, 220V-os 220 literes kombi hűtőszekrény, gáztűzhely, grillsütővel, kompletten felszerelt konyha, törölközők és ágynemű (párna, takaró, friss huzat és lepedő).

A lehetséges indulási bázisok: Tokaj és Kisköre

Kisköréről 6 db Quattro, 1 db Sixto, 5 db Octo hajó bérelhető.

Tokajból 2 db Quattro, 1 db Sixto, 3 db Octo hajó bérelhető.

  • Hétvégi bérlés: péntek délutáni hajóátvétel és vasárnap délutáni vagy hétfő reggeli visszaadás az indulási kikötőben.
  • Hétközi bérlés: hétfő délutáni hajóátvétel és péntek reggeli visszaadás az indulási kikötőben.
  • Heti bérlés: péntek vagy szombat délutáni hajóátvétel és következő péntek vagy szombat reggeli visszaadás az indulási kikötőben.

Árak és foglalás:

A vonatkozó listaárak hajónként és időszakonként itt elérhető árlistánkban szerepelnek. A nyaralóhajó akció 2021. február 14-ig történő foglalás esetén él a szabad kapacitás erejéig. Foglaláskor a hajó és a hajótisztítási díj 40%-a fizetendő forintban vagy euróban, készpénzzel irodánkban vagy banki átutalással, esetleg bármely Erste bankfiókban pénztári befizetéssel díjbekérőnk alapján. A fennmaradó díjrészlet 6 héttel az indulás előtt lesz esedékes, amikor útraindító információban részesítjük a hajóbérlőinket.

A hajóár sohasem tartalmazza:

  • a hajótisztítás díját (120 EUR/Quattro,Sixto, 140 EUR/Octo),
  • az idegenforgalmi adót (kb.500 Ft/fő/nap)
  • az üzemanyag-fogyasztást (óránként 11,5 EUR/Quattro, 14 EUR/Sixto,Octo) és
  • a helyszíni hajókauciót (1500 EUR/Quattro, 2000 EUR/Sixto,Octo).

Bejárható útvonal: tetszés szerinti a Tiszán, a Bodrogon és a Tisza-tó hajózható medencéiben önállóan, mert a nyaralóhajók vezetéséhez belvízi hajóvezetői engedély nem szükséges.

Kikötési, éjszakázási lehetőségek:

  • tokaji indulással Tokaj belvárosában, Sárospatak központjában, Sátoraljaújhelynél, Bodrogkeresztúron, Tímárban a halsütőnél, Tiszabercel kikötőjében, Dombrádon, Tiszalöknél a partfalhoz
  • kiskörei indulással Abádszalókon a szalóki és az abádi jachtkikötőben, Sarud élménystrandnál, Tiszafürednél a Szabics kikötőben, Poroszló, Tiszacsege és Tiszaújváros halászcsárdáinál, Tiszadob Andrássy kastélyához Tiszadadánál, keresztezve a tiszadobi közúti pontonhidat, Tiszalök zsilipjénél forduló.

A bázisokon minden tudnivalóval felvérteznek minket az induláskor, hogy például hol szabad a nyaralóhajókról fürödni. Addig is bármely kérdést készséggel megválaszolunk.

A szabad kapacitásról érdeklődjön elérhetőségeinken: budapesti irodánkban személyesen, telefonon vagy e-mailben. 06 1 2252260, 06 20 9190313 info@merfoldyachting.hu

Mire csábítjuk?

A nyaralóhajózás kényelmes lakóhajókon a magyar utazók körében is egyre népszerűbb nyaralási forma. Mindenki kipróbálhatja, hiszen hajóvezetői engedély nem kell hozzá. Kora tavasztól késő őszig, sőt egyes térségekben télen is lehetséges. A lakóhajókkal Európa belvizein, folyókon, tavakon, és a túrahajózásra kialakított, zsilipekkel szabdalt csatornákon hajózhatunk, nyaralhatunk. A szintkülönbségeket a zsilipeléssel hidaljuk át. A csatorna hajó fedélzetén az izgalmas csapatmunkából mindenki kiveheti a részét. A hajóforgalom zavarása nélkül bárhol kiköthetünk, fürödhetünk, napozhatunk, akár horgászhatunk is. A nyaraló hajó mellé bérelhető bicikliken vagy gyalog felfedezhetjük a környék szépségeit, hangulatos falvait, történelmi kisvárosait. A csatorna hajó út mentén jól felszerelt kikötők várják szolgáltatásaikkal az utazókat. Itt éjszakázhatunk, vizet, üzemanyagot vételezhetünk, bevásárolhatunk, várost nézhetünk. Európa-szerte több száz csatorna hajó flottával, számtalan úti céllal, és minden évben újdonságokkal várjuk vendégeinket. Most már Magyarországon is! Próbálja ki Ön is és élvezze velünk!

Valentin napig: nyaralóhajó akció Kisköre és nyaralóhajó akció Tokaj.

 

Európai Utazási Biztosító