Akciós nyaralóhajó bérlés Tisza

SZEZONZÁRÓ OKTÓBERI AKCIÓ

Kedvezményes nyaralóhajó bérlés Tisza folyónkon és a Bodrogon: indulás Tokajból vagy Kisköréről.

Hajóvezetői engedély nem szükséges!

2 ÉJSZAKA HÉTVÉGÉN péntek délutáni hajóátvétel (16h-tól) és vasárnap délutáni visszaadás (17h-ig) az indulási kikötőben.

  • max.4+2 fős Quattro hajó: 230 000 Ft kedvezményes hajóáron Áfástul és a hajótisztítási díjat is tartalmazza. 6 fő esetén ez csak 19.000 Ft/fő/éj*.
  • max.6+2 fős Sixto: 320 000 Ft kedvezményes hajóáron Áfástul és a hajótisztítási díjat is tartalmazza. 8 fő esetén ez csak 20.000 Ft/fő/éj*.
  • max.8+2 fős Octo hajó: 320 000 Ft kedvezményes hajóáron Áfástul és a hajótisztítási díjat is tartalmazza. 10 fő esetén ez csak 16.000 Ft/fő/éj*.

4 ÉJSZAKA HÉTKÖZBEN hétfő délutáni hajóátvétel (14h-tól) és péntek reggeli visszaadás (9h-ig) az indulási kikötőben.

  • max.4+2 fős Quattro hajó: 280 000 Ft kedvezményes hajóáron Áfástul és a hajótisztítási díjat is tartalmazza. 6 fő esetén ez csak 12.000 Ft/fő/éj*.
  • max.6+2 fős Sixto: 380 000 Ft kedvezményes hajóáron Áfástul és a hajótisztítási díjat is tartalmazza. 8 fő esetén ez csak 12.000 Ft/fő/éj*.
  • max.8+2 fős Octo hajó: 380 000 Ft kedvezményes hajóáron Áfástul és a hajótisztítási díjat is tartalmazza. 10 fő esetén ez csak 9.500 Ft/fő/éj*.

A hajóár nem tartalmazza a hajó üzemanyag-fogyasztását (óránként 3500 Ft) és a helyszíni hajókauciót.

*A személyenkénti ár csak tájékoztatásul szolgál, hogy összehasonlítható legyen a szárazföldi szállásárakkal. Az egész hajót kell kibérelniük, bárhányan is lennének.

A szabad kapacitásról érdeklődjön elérhetőségeinken: budapesti irodánkban személyesen, telefonon vagy e-mailben.

A nyaralóhajózás kényelmes lakóhajókon a magyar utazók körében is egyre népszerűbb nyaralási forma. Mindenki kipróbálhatja, hiszen hajóvezetői engedély nem kell hozzá. Kora tavasztól késő őszig, sőt egyes térségekben télen is lehetséges. A lakóhajókkal Európa belvizein, folyókon, tavakon, és a túrahajózásra kialakított, zsilipekkel szabdalt csatornákon hajózhatunk, nyaralhatunk. A szintkülönbségeket a zsilipeléssel hidaljuk át. A csatorna hajó fedélzetén az izgalmas csapatmunkából mindenki kiveheti a részét. A hajóforgalom zavarása nélkül bárhol kiköthetünk, fürödhetünk, napozhatunk, akár horgászhatunk is. A nyaraló hajó mellé bérelhető bicikliken vagy gyalog felfedezhetjük a környék szépségeit, hangulatos falvait, történelmi kisvárosait. A csatorna hajó út mentén jól felszerelt kikötők várják szolgáltatásaikkal az utazókat. Itt éjszakázhatunk, vizet, üzemanyagot vételezhetünk, bevásárolhatunk, várost nézhetünk. Európa-szerte több száz csatorna hajó flottával, számtalan úti céllal, és minden évben újdonságokkal várjuk vendégeinket. Most már Magyarországon is!

nyaralóhajó bérlés Tisza – nyaralóhajó bérlés Tisza-tó – nyaralóhajó bérlés Bodrog – nyaralóhajó bérlés Tisza

Európai Utazási Biztosító