Vitorlázás az Adrián – ne mondják, hogy nem szóltunk!

Ne mondják, hogy nem szóltunk!

 

Már most sok hajó foglalt, a kimaradt szezonok költsége és az óriási kereslet pedig felnyomta a hajóbérleti díjakat. Aki tovább várakozik, a drága maradékból fog tudni választani, vagy lemarad az adriai hajós nyaralásról! 

Kezdje el tervezni, mikor és hol hajózna, és mi kedvezménnyel biztosítjuk Önnek a legjobb ár-értékű hajókat megbízható flottákból világszerte.

Az on-line foglalási rendszerekkel szemben mi ismerjük a hajókat, az üzemeltetőket és a hajózási térségeket is.

Hajózási térsége válogatja, hogy milyen hajóvezetői engedéllyel lehet bérelni, mekkora hajót érdemes, egytestűt-e vagy katamaránt, mikor van ott „a good time” és milyen csapat-összetételre.

Hallgasson ránk, akik cégszerűen hajóbérbeadással és tengeri hajóeladással foglalkozunk immár 23. éve.

Irodánkban térképekkel, pilotkönyvekkel, a saját tapasztalatokkal segítünk a felkészülésben.

Legyen Ön is a törzsutasunk!

Kérje konkrét vitorlás és lakóhajózási árajánlatainkat Ajánlatkérő űrlapunk kitöltésével vagy keressen az elérhetőségeinken!

 

Alternatívákat is tudunk javasolni!

A vitorlázás az Adrián nem csak Horvátországból áll: ha elfogynak a horvát hajók, indulhatnak Szlovéniából és Montenegróból is.

Görögország a következő, ami betelik, akkor még könnyen elérhető Málta, Mallorca, Korzika és a Francia Riviéra.

Olasz indulás csak magyar tengeri jogsisoknak lehetséges, vagy nem olasz lobogójú hajóval mindenkinek.

Vitorlázzon Horvátország, Szlovénia, Montenegro, Görögország, Olaszország, Törökország, Málta, Franciaország, Spanyolország felségvizein vagy a tengerentúlon. Télire Seychelles és Thaiföld már nyitva, folyamatosak a foglalások. Bármerre is hajóznának, bőséges személyes tapasztalatunk segíteni fogja a döntéstől a megvalósításig. Irodánkban vonatkozó térképeket és pilotkönyveket is tartunk készleten.

 

Lakóhajót bérelhet Franciaország, Hollandia, Olaszország, Belgium, Németország, Anglia, Skócia, Írország, Portugália, Lengyelország, Oroszország belvizein, de még Magyarországon is – hajóvezetői engedély nélkül! Csatornahajónak és nyaralóhajónak is szoktuk hívni ezeket az úszó luxusapartmanokat, amelyekkel Európa-szerte hajózhatunk folyókon, tavakon, csatornákon. Velejárója a sok kulturális látnivaló és a biciklizés. Nem dől a hajó, nem kell dacolni az időjárással, és a kikötésért sem kell fizetni, ha bárhol lecövekelünk.

 

vitorlázás az Adrián – vitorlázás az Adrián

Európai Utazási Biztosító