On-line hajós élelmiszerbolt az Adrián

Az Adrián túli hajózásoknál, ahová repülővel utazunk, már bevált gyakorlat, hogy listából előre bevásároltatunk a hajónkra.

Ez most már a horvátországi indulású hajózásoknál is lehetséges.

  • Ne töltsük bevásárlással a drága nyaralóidőnket!
  • Autónkat is kíméljük, ha nem tele tömve érkezünk a hajónkhoz, és az élelmiszerünk sem romlik meg a délutáni becsekkolásig.

Legalább a vizeket, innivalókat ne cipeljük el itthonról! A http://www.jamyachtsupply.com honlapon regisztrálva magyar nyelven összeállíthatjuk a bevásárló kosarunkat. A felsorolt termékek be vannak árazva. A csapattagok külön-külön is szerkeszthetik a mentett kosár tartalmát, amíg mindenki ízlése szerinti cikkekkel tele nem lesz. A honlapon a leggyakrabban vásárolt termékeknél ötletet gyűjthetünk, hogy mit lenne még érdemes vásárolnunk. Nincs rejtett felár, az árukínálat bőséges. Külön válogathatunk a speciális helyi és nemzetközi tejtermékek, pékáru, húsáru, a gyümölcsök, a zöldségek, üdítők és alkoholok, a háztartási és vegyiáruk között. A hajóhoz kiszállítás pedig ingyenes (a 200 EUR feletti vásárlásoknál, amit könnyen elérünk). Nem kell előre fizetnünk érte hitelkártyával, hanem készpénzben a helyszínen, átvételkor, amikor tételesen le is ellenőrizzük. Előre egyeztetik velünk a kiszállítás helyszínét (melyik horvátországi kikötőben, melyik chartercég mely nevű hajójához) és hogy hány órára kérjük a kiszállítást.

Az áruházi bevásárlás már a múlté, ha előre on-line mindent megrendelhetünk Horvátországban ingyen kiszállítással a hajónkhoz!

Vitorlazas_HorvatorszagÉlelmiszer rendelés

Amikor az Adrián túli vitorlás desztinációkon listából előre bevásároltatunk, sok esetben szervízdíjat számolnak fel. Szerintünk még a felszámolt felárral is megéri, hogy ne nekünk kelljen eltaxizni oda-vissza a szupermarketbe és ott az utazástól fáradtan vásárolgatnunk, utána a hajóra cipekednünk. Mennyivel jobb az élelmünket bekészítve találni a hajón egy kései megérkezéskor! A hideg sör a hűtőben vár.

A tengerentúli bevásárlási listák gyakran nem tartalmazzák az árakat. Egy hétre több személyre feltölteni a hajót reggelivel, főzési alapanyagokkal, italkészlettel pedig nagynak tűnhet a számla, de itthon sem lenne olcsóbb ennyi minden. A boltos számlával korrektül elszámol velünk. Ő már eleve annak örül, hogy ezt a nagy mennyiséget nála vásároltuk meg.

További tippekkel és tanácsokkal készséggel ellátjuk hajóbérlőinket személyes helyszíni tapasztalataink alapján!

vitorlázás horvát Adria – vitorlázás horvát Adria – vitorlázás horvát Adria

Európai Utazási Biztosító