Karibi hajózás magyar kapitánnyal katamaránon 2024. március 20-30.

Karibi hajózás magyar kapitánnyal

 

Grenada szigetéről a legszebb karibi szigeteket, a Grenadines szigetvilágot hajózzuk végig.

A vitorlás nyaralás során meglátogatható szigetek:

Grenada – Sandy Island/Carriacou – Union – Mayreau – Canouan – Bequia – St.Vincent – Mustique – Tobago Keys – Petit St.Vincent – Petite Martinique – Grenada.

Időszak: 2024. március 20-30. 10 nap

Szabad helyek: már csak 2 kabin (4 fő részére)

Egyéni részvételi díj: 1500 €/fő/10 nap.

A bérhajó: LAGOON 40 KATAMARÁN 2020-AS ÉVJÁRATÚ, 4 db franciaágyas-kabinnal és 2 db tágas zuhanyzó/WC-vel, max. 8 fő utas és a helyismerettel rendelkező, tapasztalt, magyar hajóvezető.

Kedvcsináló karibi hajózás videónk a Grenadines-ról itt látható 

Az ár tartalmazza: 10 napos hajózás Grenada-i hajóátvétellel és visszaadással, helyismerettel rendelkező, tapasztalt magyar hajóvezetővel, hajótisztítási díj és kaucióbiztosítás is beleértve.

Az ár nem tartalmazza: utazás Grenadára és haza, étkezés, közös hajózási költségek (beléptetési díj, kikötési díjak, hajóüzemanyag = kb.100€/fő/túra), utasbiztosítás, útlemondási biztosítás és amit nem írunk, hogy tartalmazza.

Jelentkezzen a részletekért elérhetőségeinken erre: karibi hajózás 2024 grenadai indulással.

Nem fogja megbánni, akit elküldünk a melegebb éghajlatra! Mert ez várja:

rumgyár látogatás, karibi élőzene, búvárkodás, őserdei túra, strandolás, hajózás Jack Sparrow nyomában.

   

Részletek az útleírásunkból:

A legtöbb magyar vitorlázó, aki már eljutott a Karib-tengerre, a Santa Lucia és Grenada szigetek közötti St.Vincent és Grenadines szigetvilágot keresi fel.

Mustique sziget idilli, a természeti szépségein túl a helyiek is rendben tartják, mindenütt tiszta és rendezett. Még az elfogyasztott trópusi csigákat is egy kupacba hordják, természetes gátat építve a strandok előtt. A csiga-halomból ingyen szuvenírt válogathatunk Az 1 kilométeres korallhomokos-pálmafás partszakaszon bójákat telepítettek, a víz mélyén védett agykorallok domborodnak. Ez a Britannia-öböl, amelyben Basil étterme már októbertől nyitva áll egész nap az éhes hajósok előtt. A milliárdosok szigetének is nevezett Mustique-on taxival járhatunk körbe, megmutatják nekünk Mick Jagger, David Bowie és más hírességek házait.

15 mérföldre délre Canouan sziget óriási öblében Charlestown városhoz érkezünk. A helyi Kalóz Bárban naplementétől este 8-ig happy hour van, két rumpuncsot kapunk egy áráért. A sziget óceán felőli oldalán zátonysor húzódik, egy hajózható medencét fog közre (The Pool) a 2 mérföld hosszan elnyúló korallszirt, a sziget tetejéről is látványos.

Canouan után kezdődik –vagy inkább folytatódik- a karibi csoda, megérkezünk a híres Tobago Cays-hez, a patkó és tojás alakú, több mérföld kiterjedésű korallzátonyokhoz. A híres Tobago Cays korallzátonyánál ugyanis teknősökkel úszhatunk együtt, és az egész Karibon itt találhatóak a legszebb pálmafás, fehér homokos partszakaszok, itt készítik a legízletesebb grillezett homárt. A helyi csónakosok homár ebédre-vacsorára invitálnak a szomszédos szigetekre.  (…)

Olvassa végig útleírásunkat!

Jelentkezzen a részletekért elérhetőségeinken erre: karibi hajózás 2024 grenadai indulással.

Európai Utazási Biztosító