Visszamondott hajó Thaiföld

Visszamondott hajó last minute thaiföldi hajózásra átadó Thaiföld vitorlás, Thaiföld vitorlás, Thaiföld vitorlás

Családi méretű, lehajtható fürdőplatformos 2011-es Bavaria Cruiser 32 4 fő részére Thaiföldön Phuket-i átvétellel és visszaadással 2017. március 29-április 03. ötnapos hajózásra 800 EUR/hajó áron bérelhető ingyenes hajótisztítással és külmotorral a bocira.

Thaiföld vitorlásPhuket vitorlás

Egzotikus öblök, korallhomokos partok, pálmafás szigetek, mosolygós ázsiai arcok, olcsóság és szelíden fújó állandó irányú szél – ez Thaiföld, azon belül is a Phuket-i szigetvilág, a Karib-térség és Seychelles után a legkedveltebb célpontja a túravitorlázóknak. Infrastruktúráját tekintve Thaiföld, és azon belül Phuket környéke még érintetlen. Romantikus és ingyenes horgonyzásokat tartogat minden estére, vagy bójára köthetünk szintén díjmentesen. Thaiföld a téli nyaralás és vitorlázás kiváló helyszíne, melegen ajánlott! Gyenge szeles, mint sokan azt az Adrián szeretik. A trópusi éghajlat, az egzotikus táj, az élővilágban még gazdag, meleg vizű tenger és az olcsóság mind az, amely a hajósokat a thai vizekre hajtja. A szállodai komfortot pedig a hajónk biztosítja.

Phuketre Bangkok-i átszállással  belső járattal repülhetünk. Bangkokba olcsón repül a Türkish Airlines és különböző charterjáratok Budapestről, 18 óra a repülési idejük. A Qatar Airways előnye, hogy közvetlenül Phuketre repít, nem megy el Bangkok-ba, így a menetidő is csak 15 óra.

 

 

Európai Utazási Biztosító