Nyaralóhajó Tisza-tó, helló nyár akció!

Nyaralóhajó Tisza-tó – Tisza – Bodrog

A legszebb nyaralóhajók várják hajóbérlőiket 2021. május 15-től akár 30% kedvezménnyel!

Az akció május-június havi hajózásokra érvényes: hétvégére vagy hétközi bérlésre 10%, egy hetes hajózásra 20%, 2 hetes foglalásra 30% a kedvezmény.

Feltételei:  A kedvezményes hajóár és a hajótisztítási díj 100% díjának befizetése a foglaláskor. Más kedvezményekkel nem összevonható. A nyaralóhajózás szállásszolgáltatás, így a szállásokra érvényes feltételekkel vehető igénybe (egyelőre védettségi igazolvány szükséges a 18 év felettieknek).

A július-augusztus-szeptember-októberi hajózásokra: akció nincs, az 5% gyermek- és az 5% nyugdíjaskedvezmény alkalmazható.

Árlisták: itt.

A nyaralóhajózás részletes leírása: itt.

Info a kikötési lehetőségekről: itt.

Miért vezethető hajóvezetői engedély nélkül: itt.

Árajánlatkérés és információ a szabad kapacitásról: itt.

Ismerje meg a nyaralóhajót belülről is: videó.

Hajózzon belföldön vagy kérje ajánlatunkat a külföldi lehetőségelről!

A nyaralóhajózás Európa-szerte (lakóhajózás, csatornahajózás néven) 50 éve elterjedt aktív nyaralási forma tavakon, folyókon és csatornákon. 2020-tól a Tiszán és a Bodrogon, illetve a Tisza-tavon már bárki kipróbálhatja. A nyaralóhajók vezetéséhez Magyarországon sem szükséges hajóvezetői engedély. A betanítást követően önállóan vezethetőek, biztonságos és egyszerű használat jellemzi a 8-15 km/h sebességű motoros hajókat.

A magyarországi Nicols hajó-flotta 20 db motoros nyaralóhajóból áll. 8 db 2 kabinos Quattro, 4 db 3 kabinos Sixto és 8 db 4 kabinos Octo Nicols Estivale típusú lakóhajó, minden kényelemmel felszerelt luxus úszó apartmanok. Egy-egy hajón 2-10 fő nyaralhat. Barátok, párok, családok, csapatépítő tréningek szereplői mind megtalálják az igényeiknek megfelelő hajóméretet.

A nyaralóhajók felszerelése: A nyaralóhajók újak, a belső berendezésük exkluzív. Fűthető kényelmes kétágyas kabinokban alhatunk. Mindegyik hajóban van 2 db meleg vizes belső mosdó kabin zuhanyzóval és elektromos öblítésű WC-vel. A 9-11 négyzetméteres, tágas nappali körben panorámás, benne a konyha és étkező szalon a legmodernebb kivitelben komplett ét- és főzőkészlettel felszerelt: 220 literes kombi hűtőszekrény, gáztűzhely sütővel és grill funkcióval, 2 tálcás mosogató. Süthetünk-főzhetünk, ha így tartja kedvünk. Teríthetünk a szalonasztalon vagy étkezhetünk a kerti bútorokkal berendezhető hátsó fedélzeten egy árnyékoló alatt. Az elülső fedélzeten napozhatunk, a hajó orrába kiülhetünk –itt napernyőt nyithatunk. A személyes holmink és a magunkkal vitt élelmiszer elhelyezésére bőven találunk beépített szekrényt, pakolóhelyet.

A hajón menetközben 12V folyamatos áramellátás van USB és szivargyújtós csatlakozással (mint egy autóban). A legtöbb kikötőben van 230V-os parti csatlakozási lehetőség, hogy éjszakára a hajó 230V-os konnektoraiban is legyen áram. Egyelőre légkondicionálás nincs a hajókban (nem is szokás), 12V-os ventillátorok gondoskodnak a felfrissülésről és sötétítő függönyökkel beárnyékolhatjuk a nappalit, az ablakokon átszellőzik a hajó. Este még tévézni is lehet (DVD lejátszó is van). A kabinokban az ágyakat egy személyes és dupla ágyneművel, összetolt és széthúzott ágyakkal is kérhetjük. Párna, párnahuzat, paplan, paplanhuzat, lepedő és törölköző jut minden utasnak. A hajókban 750-1150 literes víztartályból folyik a fürdésre, mosdásra, mosogatásoz, főzéshez, WC öblítéshez használható víz. Úszás, strandolás után a fürdőlétrán tudunk visszamászni a hajóba, a kokpit zuhannyal a hátsó fürdőplatformon is letusolhatunk.

nyaralóhajó Tisza-tó, Tisza, Bodrog – nyaralóhajó Tisza-tó, Tisza, Bodrog – nyaralóhajó Tisza-tó, Tisza, Bodrog – nyaralóhajó Tisza-tó, Tisza, Bodrog

Európai Utazási Biztosító