Hajóbérlés 2018, jelentős előfoglalási kedvezmények

Hajóbérlés 2018, hajóbérlés 2018, hajóbérlés 2018

Már foglalható a 2018 évi vitorlázás és lakóhajózás!

Január 31-ig jelentős előfoglalási kedvezmény segíti, hogy a lehető legkedvezőbb ár/értékű hajókból foglaljunk.

Az előfoglalási kedvezményes hajóbérlés előnye, hogy széles választékból csemegézhetünk szinte maximális kedvezménnyel.

Originale-Catlante5

Lakóhajósok!

HollandiaFranciaországOlaszországBelgiumNémetország belvizei mindenkit várnak, mivel nem kell hozzá hajóvezetői engedély. Előfoglalásban minden olcsóbb! A 2018-as árlisták honlapunkon. Figyelem, a holland  lakóhajók kelnek el a leghamarabb!

Vitorlázók, katamaránosok!

HorvátországOlaszországGörögország, a Török vagy a Francia Riviéra, Málta vagy Mallorca legyen is a jövő nyári hajóbérlés úti célja, mi megtaláljuk hozzá a kívánt hajót. Előfoglalásban a legjobb listaáru hajók még kedvezőbbek, és a repülőjegyek is olcsón kaphatók. Figyelem, a katamaránok kelnek el a leghamarabb! A 2018-as árlisták honlapunkon.

  • Helyismeretünk, hajózási tapasztalataink, utazásszervezési gyakorlatunk alapján segítünk a térség-választásban. Olvassa csak el saját vitorlás és lakóhajós Útleírásainkat! Az egyes desztinációkról szóló képgalériáink mind saját fotók. Irodánkban személyesen is végigbeszélhetjük a lehetőségeket.
  • Ismerjük a konkrét hajótípusokat, mivel többségét magunk is kipróbáltuk. Sokat forgalmazunk közülük. Honlapunkon igyekeztünk szerepeltetni minden bérhajót gyári adataival, fotóival és folyamatosan frissítjük az új modellekkel.
  • Kedvezményes áraink önmagukért beszélnek. Kérje konkrét ajánlatunkat elérhetőségeinken!
Európai Utazási Biztosító