Ötcsillagos vitorlástúrák télen, egzotikus helyszíneken

Vitorlázás Kuba, Thaiföld, Tahiti … 
A téli hónapokban, novembertől-márciusig a trópusi tengereken kalandozhatunk.

Aktuális kedvezmények*:

Seychelles -25%,  Tahiti -25%, Kuba -25%, Bahamák -25%, St.Vincent -25%, Grenada -25%, Antigua -25%, Guadeloupe -25%, Martinique -25%, Brit Virgin 25%, St.Martin -25%, Új-Kaledónia -25%, Puerto Rico -30%, Mexikó -30%, Ausztrália -35%, Thaiföld -5%, Malajzia -5%, Belize -5%.

   

KUBAI LAST MINUTE: 

1 szabad franciaágyas-kabinba lehet még jelentkezni 1990 EUR/fő hajóbérleti díjért 11 napos kubai vitorlázásra magyar hajóvezetővel és helyi szakáccsal 2020. február 02-13. időszakban egy 2016-os Lagoon 39 katamaránon Cienfuegos-i indulással és one-way hajózással Cayo Largo-ig a Canarreos szigetcsoportnál.

        

Önállóan vagy helyi vezetővel bérelhetünk csapatunknak vitorlást vagy katamaránt, vagy csak kabint kérünk teljes ellátással – mi mindenre tudunk megoldást változatos indulási kikötőkkel:

  • Karib térségben Grenadától Kubáig (közte Sta.Lucia, Martinique, Guadeloupe, Antigua, St.Martin, BVI, Puerto Rico, Bahamák is, vitorlázás Kuba körül),
  • az Indiai-óceánon a Seychelles-szigetektől a Maldívon át Thaiföldig,
  • vagy akár a Föld túlfelén a csendes-óceáni Tahitin is.

Az egzotikus helyszínek varázslatos szigetei, korallhomokos tengerpartjai várják, hogy hajóinkkal meghódítsuk őket.

A hajóbérlés ára a Földközi-térségbeli árakhoz hasonló, a repülőjegy vásárlásban pedig tanácsokkal segíteni tudunk, hogy az is 200-300 ezer Ft között maradjon.

Kérje ajánlatainkat elérhetőségeinken!

Vitorlázás Karib Kuba

Kubai ízelítő:

Kubát szárazföldről egyre többen ismerik, páratlan a szigetország szépsége. Az 1000 km hosszú szigeten egyaránt sok a turista látnivaló és a fantasztikus korallhomokos strand. Havannában is napokig bolyonghatunk, autó matuzsálemekből gyönyörködhetünk az óváros koloniális emlékeiben. Ellátogathatunk Hemingway házába, szivargyárba vagy rummúzeumba. Éjszakára pedig kihagyhatatlan a Tropicana nevű éjszakai mulató izgalmas táncműsora. Kirándulhatunk orchidea kertbe (Soroa), krokodilfarmra (Zapata-félsziget), indiánfaluba (Guama) és a forradalmi szocializmusnak is számos emlékhelye van.

De ha csak szárazföldi turistáskodunk, kimarad a lényeg, a vitorlázás. Egy-egy napos hajós kirándulásra az All inclusive szállodákban be lehet fizetni az északi és a déli szigetoldalon is. Önálló hajóbérlésre, több napos vitorlázásra viszont csak a sziget déli felén üzemeltetett bérhajókból foglalhatunk előre. Egyre több Kubában a charterhajó, és már nem csak 10-15 éves modellek, hanem van közöttük vadonatúj Lagoon 450 vagy Nautitech Open 40 katamarán is.

Az északi szélesség 22. fok 8. perce és nyugati hosszúság 80. fok 27. perce Kuba jelenleg egyetlen charterhajó kikötőjének koordinátái. A Marina Marlin Cienfuegos városában várja a hajóbérlőket, Kuba déli felén, Havannától ….. Olvassa tovább útleírásunkat! Itt folytatódik.

*A szerepeltetett kedvezmények a hírünk készítésekor voltak aktuálisak, minimum 1 hetes bérlés esetén a még szabad hajókra és időszakokra a Dream Yacht flottából. A mindenkori kedvezményes árért hívja irodánkat elérhetőségeinken!

Európai Utazási Biztosító