Akciók

Feliratkozás a merfoldyachting.hu hírlevelére

Tahiti-Polinézia

Tengeri vitorlázás, vitorlás hajóbérlés, kabin charter: Tahiti (Francia-Polinézia)

 

 

Óceánia szigetvilágát a nagy utazóknak ajánljuk. Az egzotikus Tahiti és környéke, az úgynevezett Társaság-szigetek a Csendes-óceán szívében fekszenek. A nemzetközi repülőtér Tahiti-szigetén van (Papeete), míg a charterflották a szépséges Bora Bora mellett, Raiatea-szigetén az Uturoa-öbölben várják a hajósokat. A kabin charteres katamaránokba több szigetről is beszállhatunk. One-way hajózás esetén hajónkat már átvehetjük Tahiti-szigetén. Vagy Raiateáról indulva választhatjuk a hajóleadás helyszínének Tahiti szigetét, vagy Bora Bora atollját. Helyi kapitánnyal eljuthatunk a Tuamotu-atollokhoz is vagy a Marquesas-szigetekre. Az önálló bérlés mellett befizethetünk 60-80 lábas katamaránok útjaira kabin-charterben, illetve létezik egy ellátmányos hajó, amelyre luxuskabinok foglalhatóak.

Marina Uturoa, Uturoa városában, Raiatea-szigeten

Marina Apooiti kikötője Faaroa-öbölben, Uturoa-tól délre, Raiatea-szigeten

Marina Taina, Papeete mellett Tahiti-szigetén

Indulási kikötők!

A Föld túlfelére 1-1,5 napot kell utaznunk Los Angeles-i vagy Tokió-i átszállással. Amennyiben meg tudjuk fizetni a Párizs-Tahiti közvetlen járatot, akkor az Air France-nak köszönhetően 23 óra menetidővel tranzitok nélkül is odaérünk. A szigetek között a közlekedés belföldi repülőjárattal oldható meg, amelyre bérletet vehetünk. Vagy one-way felárral a bérhajónkon.

A fő szélirány délkeleti. Július és augusztus a legszelesebb hónapok. Decembertől-februárig helyi zivatarok jelentkezhetnek. Az árapály-szintváltozás elhanyagolható.

Raiatea - Taha'a - Bora Bora - Maupiti - Taha'a - Huahine - Raiatea
Európai Utazási Biztosító