Kabin charter: kabin bérlés luxus katamaránokon

De fait, ce n'est cliquez pour voir la source la première fois que des scientifiques observent un cas de trouble de la vision associé à une prise de Viagra. En 2018, un Américain de 31 ans avait acheté une formule ...

 

A kabin charter egy új vitorlázási lehetőség, amely a szállodák és a teljes panziós ellátás kényelmét nyújtja több testű vitorlás hajókon a világ legszebb tengerein. Olyan vitorlás nyaralás, amikor luxus felszereltségű és méretű katamaránokon lehet kabint bérelni. A 60-85 lábas, fiatal kéttestű hajókon 6-8 utaskabin van. A két-háromágyas kabinokhoz saját zuhanyzó/WC tartozik. A hajók alapfelszerelése a légkondicionálás, a fedélzeti 220V generátorról, folyamatos édesvíz-készítés, multimédiás eszközök, műholdas telefon, vízi sport eszközök, barbecue. Személyzet biztosítja a kényelmi szolgáltatásokat. Egy kapitány és egy vagy két szakács-hostess-matróz gondoskodik a gondtalan hajózásról, az utasok kényelméről, a változatos programokról és kulináris élvezetekről. A látnivalók legjavát garantálja a legénység helyismerete. Az ízletes specialitásokat a szakács frissen készíti. A horgászott halak, languszták a napi háromszori étkezés fogásai. Az „open bar” nevéhez méltóan ingyenes italfogyasztással egész nap rendelkezésre áll.

Dream 82

A flotta egyik legújabb hajója a Lagoon 620 katamarán.

A kabin charter lehetséges helyszínei:

  • Európában Korzika, 
  • a tengerentúlon a Bahamák, Kuba, Brit Virgin-szigetek, Martinique, Grenada, St.Martin, Mauritius, Seychelles, Thaiföld, Indonézia, Maldív-szigetek, Tahiti (Francia Polinézia), Új-Kaledónia.

A legtöbb hajó üzemeltetője a világ egyik legnagyobb vitorlás-bérbeadó cége a Dream Yacht Charter, melynek magyarországi képviselője cégünk, a Mérföld Yachting Utazási Iroda.

A háló

 

Kiknek ajánlható a kabin charter?

–          Amikor egy komplett tengeri vitorláshajó önálló bérléséhez megfogyatkozik a csapat, és csak páran maradnak, akik mindenképpen mennének hajózni egy adott időpontban és desztinációra.

–          Netán a hajóbérlőnek nincsen elégséges tapasztalata, avagy hiányzik a rutinja a kapitánysággal járó felelősség vállalásához.

–          Amikor kifejezetten szállodai színvonalú kiszolgálást, teljes panziós ellátást szeretnénk egy tengeri vitorlás fedélzetén.

–          Az adott vitorlás térség legjavát kívánjuk felfedezni a helyiek vezetésére bízva magunkat.

–          Ha a legújabb katamaránokat akarjuk kipróbálni, a legnagyobb vitorlás hajókkal szeretnénk vitorlázni a tengeren.

–          Egyes térségekben önállóan bérelhető hajók nem is dolgoznak egyáltalán, mint a Maldív-szigeteken, de kabin-bérléssel itt is vitorlázhatunk.

Poncin82

–          Míg Francia-Polinéziában éjszaka tilos az önálló hajózás, helyi személyzettel eljuthatunk az egymástól távolabbi szigetekre is, például Tahiti-i indulással Bora Bora szigetéhez.

 

A kabin charter árai átlag heti 900 euró/fő ártól indulnak (térségtől, időszaktól, a választott kabintól függően), mely tartalmazza a teljes ellátást.

Például a Karib-térségben (Kubában vagy Martinique-ről) október végén, november elején vagy decemberben 1100 euro/fő/hét a díj kétágyas kabin foglalása esetén, a karácsony-szilveszteri főszezoni időszak pedig 1500 euro/fő/hét lenne a Karibon, de az indiai-óceáni Seychelles-szigeteken is. Vannak háromágyas kabinok is, vagy egyágyas felárral egy fő is kivehet egy hajókabint. Igény esetén kibérelhető akár az egész katamarán is személyzetestül, a komplett szolgáltatásaival. A teljes hajó ára pedig még kedvezőbb, mint kabinonként fizetve. Mindegyik esetben átlag 150 euro/fő úgynevezett cash box díj fizetendő behajózáskor, amely a helyszíni, például kikötési díjakat fedezi. Mint az önálló hajóbérlésnél, a kabinbérlés ára sem tartalmazza a helyszínre utazás költségét. Magyarországról a repülőjegy 700-1000 euro körüli a Karib-térségbe vagy Seychelles-re, de a Föld túl felére (Francia-Polinézia) már akár 2000 euro/fő lenne a repjegy illetékestül. A reptér-marina transzfert a bérbeadó bonyolítja. Az egyhetes vagy 10 napos vitorlás kabin-charterhez kiegészítésül szervezhető szárazföldi program és szállás is.

Konkrét árajánlattal irodánk készséggel áll rendelkezésre.

Európai Utazási Biztosító