Akciók

Feliratkozás a merfoldyachting.hu hírlevelére

Ausztrália

Tengeri vitorlázás, óceáni hajóbérlés: Ausztrália

A világ legszebb vitorlázó környékének mondott Withsunday-szigetcsoport lélegzetelállító természetes partokat, látványos víz alatti életet és luxus üdülőtelepeket, végeláthatatlan félreeső horgonyzóhelyeket kínál. A Föld túloldalán várja az elhívatott utazókat és vitorlázókat állandó széllel, igazi kihívásként.

A 74 szigettel és szigetecskével körülvett Withsunday-szigetet a Nagy Korallzátony védi a szikrázó vízben. Egy fantasztikus és nyugodt horgonyzóhely kiválasztásával, ahol elmenekülhet a tömegek elől, fokozhatja az elhagyott öblök, a homokos strandok és az arany naplemente nyújtotta romantikát.

A szigeteket kivételes zátonyok szegélyezik, amelyek ellenállhatatlanok a búvárkodóknak. A vitorlázási terület a trópusi halak színes kaleidoszkópja, púpos bálnákkal, játékos delfinekkel, kíváncsi teknősökkel és manta rájákkal.

 

Withsunday-szigetcsoport

Indulási kikötők!

Ausztráliába több útvonalon is repülhetünk.

Egész évben meleg, trópusi időjárás jellemzi, 28 fokos átlaghőmérséklettel. A korallzátonynak köszönhetően nyugodt vízterület. Márciustól-májusig erősebb szelek jellemzik, 15-25 csomós, szeptemberig délkeleti irányú. Októbertől februárig 5-20 csomós északkeleti szél fúj. Januártól-márciusig gyakran fordulnak elő trópusi záporok.

Térképek

Európai Utazási Biztosító